Opladers

Hieronder vind je al onze opladers voor de e-sigaret. Van opladers voor externe batterijen, maar ook opladers voor batterijen met een EGO of 510-aansluiting.
Meer info
31 producten

Opladers

31 producten
Maak je gebruik van een losse 18650 of 21700 batterij? Dan raden wij aan om een externe oplader te gebruiken.

Dit is onder andere beter voor je batterijen. En het is dan een kwestie van je lege batterij omruilen voor een volle batterij.

Op zoek naar een oplader voor je e-sigaret?

Er zijn verschillende opladers beschikbaar die je kunt gebruiken voor je e-sigaret. Wel is het zo dat niet iedere oplader geschikt is voor iedere e-sigaret. Het is daarom belangrijk om te weten welke oplader je precies moet hebben.

Welke oplader voor welke e-sigaret?

Misschien heb je het al ergens voorbij zien komen op onze website; 510, EGO, 18650 en 21700. Een batterij heeft namelijk een specifieke aansluiting waar een bijpassende oplader op past. Zo zijn er batterijen met alleen een 510-aansluiting, of zijn er batterijen met een EGO én 510-aansluiting of zijn er batterijen die we als 18650 of 21700 bestempelen.

Verschil tussen batterij opladers voor de e-sigaret

Als een batterij een 510-aansluiting heeft, betekent dit dat de schroefdraad in de batterij valt. Als een batterij over een EGO én 510-aansluiting beschikt, zit er ook schroefdraad aan de buitenzijde van de aansluiting.
Verschil tussen batterij opladers voor de e-sigaret

E-sigaret met een 510-aansluiting

Als je een batterij met een 510-aansluiting hebt, dien je dus ook een oplader te gebruiken met een 510-aansluiting. De aansluiting en schroefdraad van de oplader, valt dan in de 510-aansluiting van de batterij.

E-sigaret met een EGO-aansluiting

Wanneer je een batterij met een EGO én 510-aansluiting beschikt, kun je ook gaan voor een oplader met een EGO-aansluiting. De oplader valt dan over de schroefdraad van de EGO-aansluiting van de batterij heen.

E-sigaret met een 18650 of 21700 batterij

Ook zijn er batterijen met helemaal geen specifieke aansluiting en passen ze alleen in een externe oplader. Hierbij gaat het meestal om 18650 en 21700 batterijen, die je vaak zelf in een batterijbehuizing van je box mod moet stoppen.

Micro USB oplader van jouw e-sigaret

Vaak kun je de batterij ook opladen via de mod zelf, via bijvoorbeeld een micro USB-poort. Het is echter verstandig om altijd voor een externe oplader te gaan en de micro USB-poort alleen te gebruiken in het geval van nood. De micro USB-poort is namelijk een fragiel onderdeel. Het zou zonde zijn als deze kapot gaat en je daardoor bijvoorbeeld geen gebruik meer kunt maken van updates.
Micro USB oplader van jouw e-sigaret

Daarnaast is het opladen via een externe oplader veiliger en beter voor je 18650 of 21700 batterijen, en daarnaast is het vaak ook nog een stuk sneller.

Meer weten over opladers voor jouw vape?

Weet je niet welke oplader je precies nodig hebt voor jouw e-sigaret? Of heb je daar nog andere vragen over? Stel je vragen dan gerust aan onze klantenservice. Wij helpen jou graag verder.